El desè a Barcelona.

El desè a Barcelona.

12 i 13 de Novembre de 2011, al barri de Gràcia, ciutat de Barcelona té lloc el desè Stage Internacional de Nanbudo que es celebra de forma consecutiva.

Rebem agraïts la visita de Doshu Soke Yoshinao Nanbu, que impartirà aquest curs a la ciutat comptal al que han assistit companys de Croàcia, França i la resta del territori català i espanyol.

Hem tingut la sort de rebre un inspirador discurs del mestre en la sessió de la tarda del dissabte, amb l’objectiu d’apropar-nos a una filosofía que promou i recolza un mode de vida més acord amb la natura, la seva preservació i el respecte al que ens envolta, les generacions passades i el respecte per i a la dona com a element imprescindible en l’evolució natural de l’ésser humà.

Els entrenaments repartits en tres sessions van estar carregats de treball de randori en la seva versió sotai, de nou abogant pels moviments circulars i armònics que representen l’evolució del treball del mestre.

Apuntem un canvi en l’opertura del Ki Nanbu Taïso, que ajuda a reforçar la intenció en els tres principis del Nanbudo.

Una altra nota d’interès en l’apartat tècnic és la definició del treball de Juji randori, i de Tomoe Nage i Kubi Kake.

Després d’aquest seminari tenim una gran labor per endavant treballant aquestes noves indicacions i aplicacions, sempre tenint en compte el respecte i la interactuació entre Tori i Uke de manera respetuosa, armònica i ferma.

A continuació us apuntem el link del video que es va emetre a TV Gràcia del reportatge que es va fer d’aquest event;

http://www.graciatelevisio.cat/node/1941

Sobre l'autor

admin

0

 

Encara no hi han comentaris

Comenta aquest post