Jornada Esportiva a Soses (21 de maig)

Jornada Esportiva a Soses (21 de maig)

El dissabte 21 de Maig, va tindre lloc a Soses una jornada esportiva de diferents activitats  que es fan al municipi per contribuir amb un bon fi, l’ajuda per investigació de diferents tipus de cancer, la jornada va ser molt positiva i participativa. Desde l’associoació catalana de Nanbudo i el dojo GishenKai d’Alcarras es va programar una hora d’activitat participativa de nens interesats en l’art marcial i demostració de diferentes tècniques, es tot un plaer contrivuir altruisticament amb aquest fí, i veure com els més petits mostren un interés actiu amb el que comporta els valors de l’art i el respecte a l’aprenentatje.
Desde el Segrià animem a continuar amb aquesta tasca tant gratificant i enriquidora que comporta donar a coneixer el Nanbudo en bon fi de tot.

Gràcies.

Shihan Alfons Tresanchez

 

soses-2016  (7)soses-2016  (6)soses-2016  (5)soses-2016  (4)soses-2016  (2)soses-2016  (3)

Sobre l'autor

admin

0

 

Encara no hi han comentaris

Comenta aquest post