Curs Internacional de Nanbudo a Skien-Noruega

Curs Internacional de Nanbudo a Skien-Noruega

La passada setmana, entre els dies 1 i 4 de juny, va tenir lloc un nou seminari de Nanbudo. Aquesta vegada a Skien, Noruega. Un clàssic de les trobades internacionals de nanbudokes en la qual l’acollida i el tracte rebuts pels foranis va ser excel.lent i des del primer moment vàrem sentir-nos com a casa.
Molt destacable és el respecte demostrat per tots els membres de l’Skien Nanbudoklubb vers el Mestre Doshu Soke Yosinao Nanbu que es va desplaçar acompanyat de la seva dona Sonia.
El curs es va desenvolupar amb la pràctica de randoris i katas, especialment de Seienchin, de la qual es va estudiar amb deteniment el bunkai parant molta atenció en els detalls essencials i més purs del nanbudo.
Vàrem tenir les portes obertes als entrenaments infantils, molt interessants per la implicació dels tutors, i, una gran oportunitat d’aprendre tècniques pedagògiques per interessar i divertir els més petits que es dirigien amb admiració al Mestre en finalitzar cada sessió.
També va tenir lloc una xerrada sobre qüestions d’interès relacionades amb la interpretació i aplicació de la reglamentació de la competició, molt important donat que en un mes i mig tindrà lloc el campionat del món.

Una experiència molt enriquidora en un club en el qual pares i fills entrenen junts i es creen forts llaços d’amistat entre famílies amb efectes en la vida diària fora del tatami.

Tusen takk Skien!!!

 

skien 2016 (2)

skien 2016 (3)

 

 

skien 2016 (4)

Sobre l'autor

admin

0

 

Encara no hi han comentaris

Comenta aquest post