Campionat del Món de Nanbudo .

Campionat del Món de Nanbudo .

ORGANITZACIÓ

L’organització del campionat del món de Nanbudo va estar principalment dirigida i tutelada per la Federació Mundial de Nanbudo (WNF).

En aquesta edició, tenint en compte que es va celebrar en terres catalanes, l’Associació Catalana de Nanbudo (ACN) com amfitrió, va col·laborar estretament en l’organització  amb l’Associació Espanyola de Nanbudo (AEN) amb qui, unint esforços, es va   aconseguir que l’esdeveniment fos un èxit.

organitzacio (3)

La direcció de l’ACN va gestionar durant els mesos previs a l’esdeveniment, diferents tràmits, contactes i gestions amb entitats i col·laboradors,  així com amb mitjans de comunicació per a la seva promoció i organització. Tantmateix, una dotzena dels seus socis, varen participar en el muntatge, logística tècnica i control de les instal·lacions pròpies del campionat, assegurant la cobertura i desenvolupament de tot l’esdeveniment.

organitzacio (4)organitzacio (5)

Amb aquesta implicació, l’ACN ha demostrat també el seu compromís en aportar esforços i recursos en aquest tipus d’esdeveniments per a la promoció i evolució del Nanbudo.

organitzacio (1)

organitzacio (2)

 

 

 

 

 

 

 

Sobre l'autor

admin

0

 

Encara no hi han comentaris

Comenta aquest post