Campionat del Món de Nanbudo 2016

Campionat del Món de Nanbudo 2016

 

ESDEVENIMENT

El passat 22, 23 i 24 de juliol, a la localitat de Platja d’Aro (Girona) va tenir lloc el campionat del món de Nanbudo. Aquesta nova edició va congregar un important número de participants vinguts de diferents països com França, Itàlia, Suïssa, Croàcia, Eslovènia, Hungria, Japó, Noruega, Camerún, Costa de Marfil, entre altres, per a competir en les seves categories i modalitats.

esdeveniment (1)

Més d’un centenar de nanbudokes es varen disputar les diferents medallles en les categories de Junior, Cadet i Senior en individual i en equip de kata i Ju-randori (kumite).

esdeveniment (2)

El campionat va començar  divendres amb la cerimònia d’obertura, fent exposició de tots els nanbudokes representants de cada país. A la cerimònia hi va estar present tota la direcció de la Federació Mundial així mateix com del propi fundador del Nanbudo, Doshu Soke Yoshinao Nanbu. Durant els següents dos dies  es varen disputar les diferents competicions i diumenge a la tarda es va fer entrega de medalles a tots els participants guanyadors.

esdeveniment (3)

 França va ser un dels països  que més va destacar en la pujada al podio. També  cal remarcar que la selecció aportada per l’Associació Espanyola de Nanbudo (AEN), va tenir una bona actuació en les seves diferents modalitats i categories aconseguint una dotzena de medalles.

esdeveniment (4)

Sobre l'autor

admin

0

 

Encara no hi han comentaris

Comenta aquest post