Campionat del Món de Nanbudo .

Campionat del Món de Nanbudo .

RELACIONS FEDERATIVES.

Aprofitant la celebració d’aquest campionat del món, la directiva de la  Federació Mundial de Nanbudo representada pel President Jean Paul Renucci, el tresorer Jean Jacques Jobin, el responsable de competició Serge Salvai conjuntament amb el Mestre Doshu Soke Nanbu i la seva muller Sonia Nanbu,  varen  invitar a un sopar de cortesia al President de la Federació Catalana de Karate Josep Bosch i al seu Secretari Angel Catalán, així com al President de l’Associació Catalana de Nanbudo Jesús Morreres.

sopar FCK (1)

En aquest trabada es va posar en relleu  la bona conexió que hi ha entre les diferents federacions. Entre tants distins temes de conversa, va estar el de les etapes prèvies del Mestre Nanbu en la pràctica del Karate Sankukai (1). Tant mateix, tots els presents van mostrar interès i  bons propòsits perquè el  Nanbudo es consolidi definitivament en el país català, donant el màxim de recolzament i aval per tal que Catalunya sigui un referent en la seva pràctica i model.

(1)  El pròpi President de la FCK va participar personalment en diferents cursos de karate Sankukai impartits pel Mestre Nanbu els anys 70 a Platja d’Aro.

 sopar FCK (2)

 

 

Sobre l'autor

admin

0

 

Encara no hi han comentaris

Comenta aquest post